lördag 31 maj 2014

Mamma och Mattias är överens


Idag har jag provat en tanke, jag tänkte väva rosetter av kosvanstagel som jag tänkte göra broscher av. Efter att jag inte var säker på vad jag tyckte frågade jag Mattias vad han tyckte, och han tycker till inte om den, "den är spretigt". Så jag skickar en bild och ringer till mamma om en "andra åsikt" och får samma svar av henne.

Om min magkänsla hade sagt att det blir bra då hade jag kört på, men min magkänsla säger inget idag. Men den var kul att väva i alla fall, det kanske blir något jag jobbar vidare med i framtiden. 

8 kommentarer:

 1. Var rädd om dina "kritiker" som vågar säga vad de tycker! Det är så trist med folk som bara säger att det är fint oavsett vad de tycker, hur ska man då kunna få en åsikt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, ibland är det svårt dock om man verkligen tycker om något är det svårt att höra en motsatt åsikt. Därför brukar jag bara fråga när jag är osäker. =)

   Radera
 2. Kan du klippa ner taglet till "pensel" - "borstar"? Kanske olika längd? Triangelklippt?? Tja man kan spåna på det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag ta mig en funderare på. Tack för tipset =)

   Radera
 3. Ingen höjdare som brosch, det kan jag hålla med om. Men idén i sig är jätteläcker! Kanske den kan vidareutvecklas i en bonad av något slag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, den ska få växa till sig lite, tror att det kan bli jätte snyggt, i framtiden.

   Radera
 4. Det finns något spännande i rosetterna, jobba vidare med dem. Snygg avslutning och montering krävs. Men du är något på spåret!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är slutfinishen som fallerar i det här fallet, jag ska fundera ett varv till. Tror att jag ska prova att montera denna så jag får se hur det kan bli.

   Radera