fredag 12 juli 2013

Rätt i tiden


Idag kommer den nya ledtråden på mysteriestickningen, och jag är klar med ledtråd två. Det var inga pärlor denna veckan, ska bli kul att se om jag får sticka in några den här. Överhuvudtaget ska det bli kul att se vad som händer nästa vecka.

I Ravelry tråden om sjalen var det en kvinna som skrev att om hon hade fått hela mönster på en gång så hade hon aldrig börjat. Så skulle det vara för mig också tror jag, det är flera moment som skulle göra att jag skulle välja bort den. Därför är det extra kul nu när jag är mitt upp i den och känner att det kommer att gå vägen.

3 kommentarer:

 1. Jag har precis börjat men jag läser bara en omgång i taget även om jag har hela beskrivningen nu. Har redan börjat om en gång men det gäller att tjura på. Kul när man ser att det blir rätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker den är jätte kul att sticka, det är så mycket som jag aldrig skulle ha vågat mig på om det inte var bit för bit.

   Ska bli kul att se din när den är klar. =)

   Radera
  2. Detsamma.
   Man lär sig jättemycket på att ge sig på dom här komplicerade projekten. Det är kul med utmaningar. Jag köpte ett ull/silkegarn från Manos men jag vet inte om jag är helt nöjd med det. Vi får se när det är klart. Kanske stickar en till i nåt annat garn.

   Radera