onsdag 27 februari 2013

Dags för årets bokrea "fynd"

Jag gillar böcker, skulle nog kunna skaffa ett helt bibliotek om jag hade mer plats. Igår slogs då portarna upp för årets bokrea och jag gjorde min traditionella morgonshopping.

En vävbok blev det "Trasmattor & andra inslag", det var enda vävboken jag kunde hitta. Det är inte en "ny" bok för mig, jag har lånat den på biblioteket flera gånger men nu tänkte jag att det var dags att äga ett ex också.

"Amigurumihundar" fick också följa med hem, dom är ju så gulliga. Kommer jag lära mig att virka efter diagram utan att tappa bort mig helt?! Det kvarstår att se.

Till sist en kokbok, jag som inte skulle köpa någon kokbok, men. "Om jag var din hemmafru" har jag tittat på sedan den kom så den bara låg och skrek på mig. Jag gillar bilderna och dom korta texterna innan varje recept. Jag kan dock inte lova att jag kommer att laga något ur den.

Jag tror inte jag kan tala om några "fynd" i år heller, men jag blir alltid glad av att få bära hem en påse med böcker, sätta mig i soffan med en kopp te och njuta och sakta bläddra igenom dom.

2 kommentarer:

  1. Du hade lite tur på bokrean. Det brukar aldrig finnas några väv, virkböcker eller liknande. MalinSj

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blev lite förvånad att det var så lite böcker om textilthantverk, med tanke på stick/virk/...boomen. Det fanns några flera textilböcker som jag lämnade kvar i butiken. Lite tur hade jag allt för det fanns inte så många ex av vävboken. =)

      Radera