söndag 2 oktober 2011

Pocket och prassel 3 paketet

Igår gick jag iväg till mitt postutlämningsställe och hämtade inte mindre än två paket. Ett paketet med lökar och så detta, det mest spännande paketet, Pocket och Prassel 3.

Det var som julafton att öppna. Förutom två pocketböcker, "Vi, de drunknade" av Carsten Jensen och "Graceling" av Kristin Cashore. Två böcker som jag inte har läst och ska bli väldigt roliga att läsa.

Låg också första säsongen av "the House of Eliott", en serie som min mamma och jag följe när den gick på tv någon gång på 1990-talet, och som jag älskade.

Förutom det låg det med en neccäser och en burk "china balm", bra för ömma muskler står det på burken. En burk te och en påse med chokladdoppadenötter, mums. Ett tygmärke, kommer nog att hamna på någon väska. Slutligen ett fint broderat bokmärke, perfekt eftersom jag alltid är utan bokmärke och det slutar med att jag använder alltifrån hopvikt toapapper till märklappar från kläder.

Tack så mycket, Snitsatstickat för att underbart paket. Jag är mycket spänd på att läsa böckerna och se om jag tycker om dom lika mycket som du gör.

2 kommentarer:

  1. Huset Elliot - så mysigt!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det. Det är en serie som många tjejer tycker om och får killar att stöna av uttråkning. Jag älskar den min sambo, inte lika mycket =)

    Tack för din kommentar

    SvaraRadera