måndag 1 april 2013

Oj vad tiden går


För ett tag sedan gick jag igenom en massa projekt som blivit liggande. Då hittade jag dessa pärlstickademuddar som jag påbörjade hösten 2010, ena mudden var nästan klar. Den har jag nu avslutat och jag har börjat på nummer två. Får se om jag blir klar med dom den här omgången av inspiration. Det känns ovant att sticka så hårt och på tunna stickor, lite ont i händerna får jag. Det är dom där stickmusklerna som är otränade.

4 kommentarer:

 1. Åh, ingenting går upp emot känslan att ta tag i ett gammalt projekt som blivit liggande! Jag försöker vara hård mot mig själv när det gäller att flänga iväg till ett nytt projekt innan det gamla är avslutat (om det inte finns en uppenbar anledning, t ex lite bökigt att ta med sig gardinprojekt på tåg mm). Därför tar jag det lite personligt (och blir lite putt på mig själv) när jag upptäcker att jag försummat något som jag påbörjat, och då blir jag automatiskt väldigt stolt när jag tar tag i det på nytt. Även om det är ett projekt jag valt själv och inte är tråkigt eller hemskt på något sätt så känns projekt som blivit liggande (ratade för något annat?) lite som ett utgånget mjölkpaket när det blivit liggande en gång. Men jag har bestämt mig för att bli en som avslutar, och det går riktigt bra. Det blev mycket text, men kontentan var: leve slutförandet av projekt som blivit liggande :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är en obotlig uppstartare. Just nu så blir jag glad när jag hittar något liggande som jag blir sugen på.

   Jag kallar projekten till mig själv för "lustprojekt", när lusten är slut går jag över till ett annat och så är det rundgång på dom. Jag tror jag har cirka sex stycken just nu i rullning. Jag har inte så mycket tid att göra saker till mig själv så när jag har tid då vill jag att det ska vara något riktigt roligt.

   Jag önskar dig lycka till med att bli en avslutare, jag hoppas du kommer att lyckas. Du verkar ligga i för att gå i hamn med det projektet. =)

   Radera
 2. Handledsvärmare med pärlor det är det enda jag kan sticka, men roligt är det! Lycka till med dina röda härliga!
  /Sanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket.

   Håller med dig om att det är roligt och det går att göra så mycket. Allt från enkla till väldigt avancerade.

   Lycka till med dina muddar också. =)

   Radera