tisdag 5 mars 2013

Scissorgirl slår till igen!


För ett antal år sedan la jag ut en bild på innehållet av min väska på ett kompisforum, det jag inte tänkte på var antalet saxar, det var löjligt många. I och med detta fick jag namnet "Scissorgirl". Och jag får erkänna jag gillar saxar och har hur många som helst. Jag har vanliga, olika broderisaxar, saxar för olika ändamål helt enkelt en sax för varje situation som kan uppkomma. Men det finns alltid nya saxar där ute som jag inte har.

Nu har det kommit tillökning i saxförrådet. Jag har köpt en flossa/matt sax, den är vinklad så man kan klippa helt slät. Jag ser framemot att få använda den, min nästa provväv är rya och då kommer den att komma till användning. När jag beställde den frågande dom om det gick bra med gummeradehandtag, visst är den fin med sina röda hänklar?!

6 kommentarer:

 1. Hej! Här är en till som har alldeles för många saxar. Kan inte låta bli att köpa om jag hittar en fin.
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Det är beroendeframkallande. =)

  SvaraRadera
 3. Vad trevligt att det finns fler saxnördar. Jag har ingen samling att skryta med men önskar att det var så. Flossa saxen; äntligen en bra bild som visar mig hur den ser ut. Tack!

  SvaraRadera
 4. Kul att höra att du tyckte bilden blev bra. Det tog några försök att få till den. På nästa bild hoppas jag kunna visa hur jag använder den också. =)

  SvaraRadera
 5. Hej! Var har du köpt denna saxen? Skulle behöva en bra flossa sax! Du har för övrigt en fantastisk blogg, kul att läsa om alla dina projekt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Den är köpt på Bergman & Johansson i Borås. Den är jätte bra.

   Tack så mycket =)

   Radera