onsdag 21 december 2011

Jag är en lyckostSom ni kanske märkte i förra veckan så blev det lite förvirring ute i landet när jag fick mitt julklappsbytepaket. Tänk att just jag fick två paket, två underbara paket. Igår var jag iväg på posten och hämtade ut mitt andra. Tack så mycket Annelie ett helt underbart paket. Två pocket böcker som jag inte har läst.

Först En helt annan historia av Håkan Nesser, en kriminalroman med kriminalinspektör Gunnar Barbarotti i centrum. Fallet han ska lösa har sin börja i början på 2000-talet och sex vänner på semester i Bretagne. Fem år senare börjar någon döda av dom en och en... Jag har aldrig läst något av Håkan Nesser, jag känner att jag måste få reda på vem som är mördaren.

Den andra pocketen var Stolthet och fördom och zombier av Jane Austen & Seth Grahame-Smith, grunden är Stolthet och fördom om systrarna Bennet och mr Darcy plus en massa zombies. Det roliga  är att jag skickat samma bok till min bokkompis Tinnar och torn, när jag beställde den då var jag väldigt sugen på att skicka efter två stycken för jag är så sugen på att läsa den.

Så fick jag julklappar också, julte, juleskum, en polkagrisstång, hemmakokad knäck. Annelie har nånstans snappat upp att jag har lite lite med bokmärken så jag fick ett fint i form av en uggla, det brukar sluta med att jag har en bit toalettpapper som bokmärke, jag kanske slipper det nu. Ett nystan tilda fick jag också, kommer med all säkerhet att förvandlas till en amigurumi. Och ett recept också på en saffranskaka såg jätte god ut.

Nu har jag bara ett angenämt problem, vilken bok ska jag börja med. Läste ut min senaste bok idag så ikväll måste jag välja. =)

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Roligt att du fick en likadan bok :)
    Har provat de fina handledsvärmarna nu och de är jättesköna. Har du gjort dem själv? Jag lånade nämligen Julpyssel de luxe på bibblan och i den fanns en beskrivning på just sådana. Du verkar ju gilla att pyssla helt klart. Återigen, tack så mycket för paketet. Jag har börjat läsa Day by Day Armageddon nu :) Kram Petronella

    SvaraRadera
  2. Va kul att de vart nöjd över innehållet. :) God Jul!

    SvaraRadera