torsdag 15 december 2011

Ett litet rött paket med vita snören

Fast det var grönt och utan snören, i alla fall på utsidan. Igår kom mitt julklappsbytespaket, men jag har inte hunnit blogga om det än. Jag har fått ett härligt paket av Snitsastickat.

Två pocketböcker, Ödets hav av Elisabet Nemert som utspelar sig på gotland under medeltiden och handlar om två kvinnor under brandskattningen av Visby och deras flykt till Ryssland.
Och Med lätta bevis av Jacqueline Winspear som utspelar sig 1930 i London och man för följa privatspanaren Maisie Dobbs när hon kontaktats av en förmögenman som ger henne i uppdrag att finna hans dotter. Det hela leder fram till en mordutredning på Scotland Yards.

Gissa vem som längtar efter en varm filt och en stor kopp te, hur ska jag kunna välja en att ta med ut på landet?!

Inte nog med det som fick jag också en massa olika lakrisgodis, mums. Tigerbalsam och handkräm. En fin necessär, som jag tror hon har sytt själv?! En garndomherre som nu bor bland hyacinterna och två julklappar. Men jag ska vara stoisk här ska inte öppnas några paket innan julafton, som ni får också vara nyfikna ett tag. =)

7 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg du har! Jag har läst om din folkdräkt. Jättefint! Jag är också jätteintresserad av gamla dräkter och att du syr för hand är ett jätteplus :)
  Vilket skojigt paket du har fått :)

  SvaraRadera
 2. Hahahahaha, nu ska du få höra här: kommer du ihåg att jag en gång har skickat ett grönt paket till dig, i ett byte sedan innan? Tydligen så har jag , i detta byte plockat fram din adress igen och skickat ett grönt paket till dig IGEN. Hahahaha, jag ska genast plocka ihop ett nytt paket och skicka till min hemliga bokvän, som nu går och väntar. Jag är så glad att du gillade paketet, så bra att det kom till just dig! Kram Mia Ringius

  SvaraRadera
 3. Haha! Jag kommer ihåg det, och blev lite förvånad men tänkte att det blir så ibland. =)

  SvaraRadera
 4. Har du en mejladress jag kan nå dig på?

  SvaraRadera
 5. Tack Marita! Jag har köpt tyg till förkläde men har inte börjat sy än, det är så härligt att sy förhand. Och jag tycker att det är viktigt att ´sy som plaggen en gång har blivit sydda.

  SvaraRadera
 6. Jag blev minst sagt jätteförvånad när jag såg att någon skickat ett paket till min bokbytarvän... :) Jag tog kontakt med En bok om dagen för att kolla om jag missat ngt viktigt/fått fel mail. Men så var det ju inte! :) Härligt för dig Hanna-Kristine att du får två paket!

  Jag har ett paket som skickas till dig imorgon, så på måndag bör du ha paketet från mig! :) Så ja, du har rätt jag är din hemliga bokbytarvän! :)
  God jul!

  SvaraRadera
 7. Vilket härligt paket och vilka mysigt att råka få två hemliga paket :) Kram

  SvaraRadera