tisdag 1 mars 2011

Anna Sjons Nilsson


Satt och gick igenom bilder och hittade bilder som jag fotade ifjol vid den här tiden när jag var i Göteborg. Bland annat bilder från en utställning med Anna Sjons NilssonSintra.

När jag gick på Sätergläntan så hade jag Anna som lärare i "färg och form", som lärare är hon underbar och jag använder fortfarande skisstänket som Anna lärde mig. Jag tycker verkligen om det Anna gör och jag blir glad av hennes verk. Och det behövs i Mars när jag bara längtar efter våren och att lökarna som jag planterade i höstas ska komma upp ur jorden.

6 kommentarer:

 1. åh har du gått på sätergläntan? gillade du det? jag funderar på att söka till hösten, eller jag är ganska säker på att jag ska söka.
  vad pluggade du där?

  SvaraRadera
 2. Hej Hanna!
  Vilken härlig blogg!
  Jag skulle vilja fråga dig en sak, har du lust att höra av dig till mig? sofia.andersson@hemslojd.org
  tack och hej!
  / Sofia

  SvaraRadera
 3. Ett stort tack för det fina knappaketet.
  Kan inte riktig bestämma mig om framsidan eller baksidan är finast :-)

  SvaraRadera
 4. Linn, jag tyckte om mitt år på Sätergläntan. Nu vet jag att det är mycket som har förändrats sen jag gick där, bland annat ny ledning.

  Om du har möjlighet far dit och hälsa på. Men det är en underbar miljö och det är så mycket inspiration där så man vet inte riktigt vad man ska börja med.

  Vilken inriktning är du sugen på?

  SvaraRadera
 5. jag var där förrförra veckan och "våldgästade" lite haha. jag skulle inte kunna åka på öppet hus så jag ringde på en måndag och frågade om det var okej, och sen så åkte jag upp på torsdagen=)

  det var supermysigt där! Lite lägerkänsla över det hela, så jag tänker absolut söka dit. Jag är nog mest inriktad på Stickning nu. och sen efter det vävning.. får se om jag gör allt direkt eller om jag tar stickning först, sen jobbar lite och sen tar vävning..

  men nu håller jag iaf på och letar lite boenden=) utifall att jag kommer in;)

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas du kommer in =)
  och hittar boende annars finns det ju internat.

  Jag gick vävningen år2, och jag gillade upplägget av den utbildningen med projekt och att man började varje projekt med färg och form med Anna, att skolan tyckte att det var viktigt.

  Håller tummarna.

  SvaraRadera