måndag 4 oktober 2010

Jag har fastnat för tenntråd


I mars gjorde jag ett tenntrådsarmband på "Visa mig", det gav mer smak. Nu när jag har varit sjuk så har det blivit ett till och jag har material till fler.

Den här gången blev det ett långt , det var rätt drygt att sy dit flätan men det var värt det är jätte nöjd med resultatet. Sitter nu och spånar på en ny fläta jag kan göra. Det är tur att jag kan köpa tenntråd av min granne K så den finns aldrig långt bort.

5 kommentarer:

 1. Har tittat runt på din blogg igen - den är fin. Vi är med i samma KAL - Vackra vantar som värmer. Ser att du också håller på med allt möjligt och vill nu bara fråga om du har lust att byta ATC-kort med mig. Jag gör dem naturligtvis olika varje gång och här är bara ett av de jag gjort.
  http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/kategori/71667-atc/

  SvaraRadera
 2. Det vill jag gärna, har aldrig gjort det innan. =)

  SvaraRadera
 3. Å gud så fint, Hanna! Det gröna som hade samma färger som prinsesstårta var ju också superläckertt! Är det en ny grej att börja göra tenntrådsarbeten i lite andra färger? Tycker bara att jag mest sett svart förr, möjligen lite rött eller mörkblått.. Härligt när hantverk får sig en uppdatering och kan tilltala fler, hur som helst!

  SvaraRadera
 4. hej
  hur mkt tar din granne för tenntråd?
  Snyggt armband ;)'
  Jess

  SvaraRadera
 5. Hej och tack för kommentaren

  Hon tar 15 kr meter =)

  SvaraRadera