lördag 4 januari 2014

Tekniken flyttar in i vävstolen


Jag älskar playkanaler, SVT, Cmore, TV4 det finns hur många som helst. Det har gått så långt att jag har nästan slutat se på "vanlig" tv.

Igår ville jag se ett program till SVT play, men jag ville också sitta och solva. Lösningen blev att ställa in en pall i vävstolen för iPaden. Jag fick se mitt program och fick solvat samtidigt.

Nu kommer kvällens erkännande, jag erkänner att det är inte kanske helt sunt att ta med sig TV:n in i vävstolen. Fokusen blir inte hundra procent på solvningen och det kanske inte är att rekommendera i längden. Men om det betyder att jag får några trådar solvade istället för att bara sitta framför TV:n så...

4 kommentarer:

 1. Jag som inte ens kan lyssna på musik när jag solvar. Inte för att det går långsamt, utan för att det blir fel. Tänk så olika vi är, vi människor! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo visst är vi olika, och det är härligt! =)

   Jag måste ha musik eller ljudbok när jag är i vävstolen, det har bara blivit så.

   Radera
 2. Fina Hanna
  Jag lyssnar nästan alltid på talböcker i vävstolen, men har aldrig sett på playkanalerna på plattan i vävstolen, Var väv har nästan en talbok förknippad till väven, senaste "n ovanligt torr sommar" av Peter Robonson, blev en trasmatta...
  God fortsättning på Vävåret önskar Eva-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. God fortsättning!

   När jag vävde fälltäcket till VÄV på Nordiska museet lyssnade jag på "Vävarnas barn" och nu kan jag inte se den väven utan att tänka på Familjen Kroon.

   Jag älskar att lyssna på talböcker i vävstolen, kan inte vara utan det.

   Det ska bli kul att se vad som kommer härnäst ur din vävstol och vilken bok.

   /Hanna

   Radera