lördag 11 januari 2014

Jä*****a vävning


Ibland är det inget flyt, efter att jag vävt 2 cm insåg jag att det hade blivit fel så jag fick bryt mot mitt tips och väva baklänges. Jag var inte glad, nej usch va arg jag var. Så efter att jag hade backat så vävde jag mig till ett bra ställe att sluta. Så nu är det vävpaus till imorgon. Ibland är det det enda man kan göra, gå där ifrån och göra något annat.

Trådarna på golvet känns som det enda resultatet av kvällens vävning, fast det är inte riktigt sanningen men det känns så just nu.

5 kommentarer:

 1. Inte är det väl till någon tröst, men ändå: vad skönt det är för en nybörjare som jag att se att också vana vävare kan misslyckas.

  Hoppas det går bättre när du sätter dig i vävstolen igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det alla misslyckas vi någon gång, det som skiljer nybörjare från vana är hur snabbt det går att komma igång igen. Och det går bättre och bättre för varje misstag.

   Jag kanske borde skriva mer om dom gångerna det inte går som jag har tänkt mig, det är ju lätt att tänka att det vill man inte dela med sig av, man vill ju inte tvätta sin smutsiga byk i det offentliga, eller?!

   Radera
  2. Jag brukar säga att har jag inte gjort några fel under min 55-åriga period som vävare har jag aldrig kommit så här långt

   Radera
 2. Känner med dig. Jag har hamnat ett slags koma efter att helt misslyckats med en linvarp. Men skam den som ger sig! Revange!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Påt igen!

   Ibland är det bra att ta ett steg ifrån vävstolen för att göra något annat. Jag hoppas att du hittar tillbaka till vävstolen snart.

   Lycka till!

   Radera