torsdag 13 juni 2013

Sy!


Det är inte ofta som dom stora förlagen väljer att ge ut en bok med kläder till vuxna. Och det är en av anledningarna till att jag har köpt "Sy! från hood till skjortklänning" av Jenny Hellström Ruas. Genom att köpa den visar jag att jag vill ha fler liknande böcker.

Jag har sett den dyka upp på flera bloggar tidigare i år i samband som den kom ut, men jag har inte sen läst om så många som har sytt något ur den. Själv har jag bara hunnit med att läsa igenom den och visst har jag redan nu både sånt jag tycker om och sånt som jag ifrågasätter, men jag lugnar mig med det innan jag har sytt något. Och med det, fortsättning följer... när jag har bestämt mig för vad jag ska sy, det vill säga.

6 kommentarer:

 1. Har haft boken ett tag, håller på o tänker vilka av dessa modeller jag ska sy till mig. Flera som verkar nöjda med passformen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har siktat in mig på en klänning, det blir något till semestern, brudklänningen måste bli klar först. =)

   Radera
 2. Åh, stor igenkänning! Brukar också köra på "jag-bidrar-till-köp-siffrorna-på-den-här-så-kanske-jag-med-tiden-kan-unna-mig-att-vara-lite-kräsen-också-i-den-här-genren-resonemanget!
  Jag ser fram emot rapport!
  /Carin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag kan knappt bärga mig, jag vill bara börja klippa. Men jag måste lugna mig ett tag. =)

   Radera
 3. Hej Hanna!
  Nu har jag också beställt en bok, tack för tipset och lycka till med både brudklänning och bröllop! Får väl se en bild i tidningen sen?!
  Hälsn. Maria, Visa mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Det ska bli spännande att se vad du kommer att sy. Hoppas vi syns i höst på Visa mig.

   Radera