tisdag 11 juni 2013

En spretig get


I gömmorna kan man hitta både det ena och andra. Det här en brosch som jag gjorde innan jag började blogga. Ett tag sydde jag ganska många runda broscher med olika dekorationer, för att testa vad jag tyckte om och inte. Det här är en av dom. Det som spretar är killingskinn och silverbrickorna är såna som man använder till magdansdräkter, så det är en brosch som låter.

Jag har sedan använt den en eller två gånger, nu ska den få åka iväg till någon på andra sidan jorden, som jag tror och hoppas kommer att använda den mer. Vissa saker hör inte hemma i en byrålåda utan ska följa med ut och se världen, det hoppas jag att den får göra nu.

4 kommentarer:

 1. Att du bara kommit på att göra en sån härlig sak. Det låter rätt att den får komma ut från gömmorna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är inte utan att jag har lite separationsångest, men jag vet att den kommer att få det bättre hos någon annan.

   Radera
 2. Skriv adressen till din mail eller blogg på en liten lapp på baksidan så den går att härleda tillbaka till dig. Rätt som det är kommer du vara nya Märta Måås Fjätterström och tanten på Antikrundan får dåndimpen när hon vecklar upp lappen och inser att det är en tidig HANNA! Jag åt getfärssås för första gången idag, på tal om getter. Det var gott, smakade som vanlig köttfärssås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag har namnlappar, jag är bara dålig på att sy dit dom, det är något jag måste bli bättre på. =)

   Jag har mest ätit kokkött på killing och det är jätte gott.

   Radera