lördag 10 november 2012

Same same but different


I onsdags var jag och köpte en ny rullkniv på Panduro, och igår var jag på Clas Ohlson för att köpa en avbitare. När jag letar efter den hittar jag en rullkniv som ser precis ut som den jag köpt i onsdags. Men med en stor skillnad, 50 kronor närmare bestämt. Visst är det konstigt att det kan skilja så mycket på samma sak.

I morgon ska jag prova Clas Ohlsonkniven och se om den är så bra som Pandurokniven ska vara enligt Pandurosäljaren sa. Kan det vara någon liten skillnad som motiverar att den kniven är 50 kronor dyrare?

Om du har använt en eller båda knivarna kommentera gärna så får jag höra era åsikter.

5 kommentarer:

 1. Jag köpte min rullkniv på Panduro för flera år sedan, så den ser inte likadan ut. Men däremot köper jag ju regelbundet nya knivblad. Finns det också på Clas Ohlson, fast billigare?

  SvaraRadera
 2. På Clas Ohlson får man två blad för 39 kronor och Panduro tar 35 för ett. Så det är stor skillnad även på det.

  Tyvärr har inte Panduro en detaljbild på bara bladet på nätet så jag tänkte gå dit och jämföra på måndag med blad jag köpt på Clas Ohlson.

  Så jag återkommer på måndag med svaret på det. =)

  SvaraRadera
 3. Köpa på Panduro om inte hittar på annat håll.. de har nåt pysseltillägg på Panduro.. har jag tänkt många gånger..
  Snälla, ta bort koden..så svårt att få rätt

  SvaraRadera
 4. Ibland känner jag så också, med pysseltillägget. Men fördelen med Panduro är servicen, i alla fall i Östersund får man bra service.

  Koden ska bara gå in om man kommenterar anonymt, jag har haft problem med robotar som har kommenterat tidigare därför har jag varit tvungen att lägga till det tyvärr. Skulle önska att det inte behövs.

  SvaraRadera
 5. Nu har jag tagit bort koden, men lagt till granskning, jag får se om det kommer några konstiga kommentarer om inte kanske jag tar bort granskningen senare.

  Jag vill självklart underlätta för kommentering, jag älskar när det kommer kommentarer. =)

  SvaraRadera