torsdag 7 november 2013

Tambursömstest


Ni kanske har märkt är det mycket testande här oss mig. En del av mig är stressad över det, jag får liksom inget gjort. En annan del av mig känner att det får vara så just nu och att det måste får vara så.

Som med alla mina tester är jag säker på att dom kommer att leda till ett större arbete. Den här gången har jag testat tambursöm på kläde. Men vi får se, som med allt om det blir något mer.

4 kommentarer:

 1. Jag tror att det är viktigt att ta sig tid att testa, det är först när man ger sig lite utanför sina egna komfortzoner som utveckling sker, sägs det ju. Jag önskar jag hade mer tid att testa olika hantverk. Och inser att det är själva lärandet som driver mig framåt. Tycker det är kul att du visar upp dina tester och att vi får följa varthän det kan leda (är fortfarande nyfiken på hur en pingelurska ser ut...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag håller med dig. När jag gick på vävskolan vävde jag plockad dubbelväv (finnväv) i lin 120/2, 80 tr/cm, för att testa vart går min gräns. Och jag den blev inte passerad av det. Men det är också som du säger det är svårt att få tiden att räcka till för allt man vill prova.

   Det kommer en bild, men jag är inte riktigt klar, det är det där med tiden. =)

   Radera
 2. Kul att du visar vad du testar.. jag är verkligen en som gillar att testa nytt..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag märks på din blogg, du hittar hela tiden på nya och roliga saker. =)

   Radera