söndag 22 januari 2012

Tvångsvila


Jag är ordinerad tvångsvila, hur tråkigt är inte det. Det är min högra axel som inte vill vara med att leka just nu, på måndag ska jag utföra uppdraget hitta en sjukgymnast. Vad innebär då detta i mitt slöjdande? Det är något som jag har ägnat några timmars tankeverksamhet åt, det enda svaret jag kan komma på är. Prioritera och det är det jag måste göra, göra det som är viktigast.

Det som kommer att ändras är att jag inte kommer att väva mitt löv utan jag kommer ha samma design men i annan teknik, jag har inte bestämt mig till hundra än hur det blir.

Igår gjorde jag inget utom att bygga ihop denna träfågeln som har hållit mig sällskap i soffan under en kavalkad av romkoms.

5 kommentarer:

 1. Ja du det är inte kul med tvångs vila. Men man måste lyssna till kroppen för att din axel ska läka. Du har ju rätt inställning prioritera kanon pröva att göra saker men sluta när det börja värka. Så gör jag o det blir längre tid för varje gång. Krya på dig nu o hoppas att sjukgymnasten kan hjälpa dig. Ha en skön söndag kram Beijan

  SvaraRadera
 2. Åh vad trist att få ont i armen! Det är ju katastrof om man är hantverkare!
  Jag önskar dig verkligen ett snabbt tillfrisknande!

  SvaraRadera
 3. Tack, hoppas att min lugna helg lönar sig att axeln har kunnat återhämta sig lite. Ska ta med mig värmekudden på jobbet imorgon så jag kan sitta med den när jag har rast och lunch. Värme hjälper så mycket.

  Och att jag hittar en sjukgymnast som har tid med mig snart.

  SvaraRadera
 4. Hej Hanna! Vilken fin blogg du har! Hoppas du har det fint och att din axel fixar sig snart.Du är en av de tuffaste brudar jag nånsin träffat ;)
  mvh Lina.OJ

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket, axel är redan mycket bättre =)

  SvaraRadera