måndag 9 maj 2011

Ikatfärgadplastvirkning


Ibland så måste man bara prova, så när jag hittade en beskrivning på en väska virkad av plastpåsar var jag bara tvungen att prova. Min blir i vit och rött, med inslag av svart. Inspirerat av ikatfärgat garn. Det är smidigare att virka än jag trodde, men det är skillnad mellan de olika påsarna, vissa är trögare än andra.

Jag tror dock att jag har varit lite optimistisk med hur många påsar som går åt så jag får leta rätt på fler i rätt färgerna.

5 kommentarer:

 1. Låter som ett spännande projekt! Ingen kan ju ha för många väskor och påsar, eller hur? :) Jag är så sjukt sugen på att lära mig korgflätning så att jag kan jobba mer med plast och metall. Ska du på förpackningslöjd-grejen som det fanns ett inlägg om på "visa mig"? I så fall hoppas jag på många bilder! :)

  SvaraRadera
 2. Håller med om att korgflätning låter kul, det är något som jag aldrig har provat.

  Japp, jag ska dit. Det ska bli kul och se alla idéer. Jag får se att ha kameran laddad så det kan bli några roliga bilder. =)

  SvaraRadera
 3. Jag har försökt att ta många bilder, det kommer en inlägg i helgen =)

  Jag håller med om korgflätningen, det måste jag bara prova.

  SvaraRadera
 4. Skulle vi kanske gå en sommarkurs på Gläntan? :) De har ju äntligen bytt ledning där nu, så vad jag har hört är det trivsamt igen.

  SvaraRadera
 5. Jag det skulle vara härligt, om jag bara hade haft tid och pengar. Men vi får hålla ögonen öppna efter en kurs.

  SvaraRadera